dimecres, 30 de setembre del 2009

Correllengua 2009: una llengua viva, un poble en marxa!

Arriba a la nostra ciutat el Correllengua 2009. Aquesta campanya ofereix diferents actes ludicoculturals amb l'objectiu de promocionar la nostra llengua mitjançant la participació de la gent.





El divendres 2 d’octubre tindrà lloc el Concert del Correllengua d’Elx 2009. Hi actuaran El Nota (rap-hip hop, Barcelona), Skalissai (ska rock reggae, Xaló) i Camarada Kalashnikov (rock hardcore, Sant Martí Sarroca). Si voleu més informació, feu clic sobre el cartell.

dimecres, 23 de setembre del 2009

Franz Kafka

Hui hem tingut ocasió de treballar en 4t d'ESO un fragment d'una de les obres més impactants de la història de la literatura universal: La metamorfosi (també coneguda com La transformació) de Franz Kafka.




Estimats i estimades alumnes, us recomane molt encaridament que us acosteu als textos d'aquest autor txec, caracteritzats per la creació de situacions angoixants que juguen amb la filosofia de l'absurd i l'existencialisme. Un clàssic de la literatura de l'últim segle que no podeu deixar de conéixer.

Mitjançant el següent enllaç trobareu una breu aproximació a la seua vida i obres: http://ca.wikipedia.org/wiki/Franz_Kafka