dijous, 22 d’octubre del 2009

Festival Medieval d'Elx 2009

El proper divendres 23 d'octubre s'inaugura una nova edició del Festival Medieval d'Elx. Es tracta d'un esdeveniment que ens proposa un viatge al passat mitjançant la música, el teatre i altres activitats com ara espectacles de carrer o la posada en marxa d'un mercat medieval (aquest cap de setmana el trobareu a la Plaça del Congrés Eucarístic i el que ve al Passeig de l'Estació). Algunes de les actuacions programades són: 

-Concert de la Capella i Escolania del Misteri d'Elx per a celebrar els tres-cents anys de la Consueta copiada per Joseph Lozano i Roís.

-Teatre: El cavaller Tirant, adaptació de la Companyia de Recerca i Innovació Teatral (CRIT)

-Corades, viatges i cançons del bon beure: concert basat en cançons medievals que parlen de les croades, l'amor cortés i les celebracions en les quals el vi jugava un paper fonamental.

-Cavalls de Menorca: espectacle de carrer a càrrec de la companyia Tutatis on es recupera la festivitat dels cavalls negres menorquins.

-Espai dedicat a jocs d'origen medieval.

-Seminari sobre la Consueta del Misteri i els Decrets de Nova Planta.

La programació completa d'enguany la podeu descarregar fent clic sobre la imatge i si voleu més informació podeu visitar la pàgina del festival: http://festivalmedieval.com/va/festival

No desaprofiteu aquesta immillorable oportunitat de retrobar-se amb el passat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada